Antal Lóránt: Azi trebuie să decidem cu responsabilitate

25.05.2014 | UDMR , alegeri europarlamentare
  • Mărime
    text
  • Trimite prin e-mail
  • Tipăreşte

  • Trimite prin:
  • Share


Antal Lóránt: Azi trebuie să decidem cu responsabilitate

,,Noi, tinerii, trebuie să decidem cu responsabilitate, deoarece miza este viitorul nostru și o Euroă Liberă”, a declarat, azi, la Odorheiu Secuiesc, Antal Lóránt, candidatul UDMR și al Conferinței Tinerilor Maghiari din România, după exprimarea votului său pentru o reprezentare puternică la Bruxelles a maghiarimii din Transilvania.

Potrivit declarațiilor sale, pe parcursul săptămânilor precedente a încercat să atragă atenția tinerilor asupra importanței implicării în viața politică, acesta aspect fiind parte a cotidianului nostru, iar cu cât sunt mai mulț cei care decid să ia atitudine și să se alăture unei inițative, cu atât mai cert este faptul că vor fi luate decizii corecte, în favoarea cauzei comunității. 

 

,,Azi, 25 mai, votăm pentru viitorul nostru. Cu toții decidem prin vot cum va arăta viitorul european al copiilor, al tinerilor noștri și cine să reprezinte în acest timp interesele noastre la Bruxelles. Acest din urmă aspect este deosebit de important din perspectiva minorităților naționale, deoarece numai reprezentanții noștri pot susține cu adevărat interesele noastre la Bruxelles. Decizia de azi nu este una politică, ci vizează soarta europeană a comunității noastre”, a subliniat Antal Lóránt.

 

Atenție! Ne rezervăm dreptul de a modera comentariile.