Antal Lóránt: Duminică votăm pentru viitorul comunităţii noastre

22.05.2014 | Tineret , alegeri europarlamentare
  • Mărime
    text
  • Trimite prin e-mail
  • Tipăreşte

  • Trimite prin:
  • Share


Antal Lóránt: Duminică votăm pentru viitorul comunităţii noastre

Foto: Csedő Attila

„În ultimele două luni am parcurs 18 mii de kilometri, am participat la sute de evenimente organizate în 62 de localităţi. Înregistrările video, publicate pe pagina mea de socializare despre tinerii de succes, au fost vizualizate de aproape o jumătate de milion de ori, ceea ce înseamnă cca. 35 de mii de vizualizări pe o singură înregistrare", a însumat Antal Lóránt, candidatul UDMR şi al Conferinței Tinerilor Maghiari din România (MIÉRT) la alegerile europarlamentare, după care a declarat: „Cu ajutorul mijloacelor de comunicare care-mi stau la dispoziţie am transmis tinerilor importanţa alegerilor europarlamentare”.

„Nu-mi dau  seama în ce măsură a reuşit mesajul meu să ajungă la toți tinerii însă cert este că, datorită campaniei mele neconvenţionale, am început să-i observăm pe aceia din jurul nostru, care au reuşit să contrazică opinia generală potrivit căreia trebuie să emigrăm din România fiindcă aici  nu avem şansă la fericire", a declarat candidatul tinerilor.

 

„Nu pot să subliniez îndeajuns că 25 mai nu înseamnă doar o alegere electorală obişnuită, un act politic sau exercitarea drepturilor oferite de democraţie, ci, mai degrabă, o oportunitate de a proteja comunităţile noastre şi de a da forţă Uniunii care a luptat în ultimii 25 de ani şi va lupta şi în continuare pentru maghiarii din Transilvania", a evidenţiat importanţa alegerilor de duminică, Antal Lóránt.

Atenție! Ne rezervăm dreptul de a modera comentariile.