Antal Lóránt: Tinerii să fie reprezentaţi şi la Bruxelles!

20.05.2014 | Cluj Napoca , alegeri europarlamentare
  • Mărime
    text
  • Trimite prin e-mail
  • Tipăreşte

  • Trimite prin:
  • Share


Antal Lóránt: Tinerii să fie reprezentaţi şi la Bruxelles!

Foto: Csedő Attila

„Se spun multe despre tineri, însă prea puţine dintre acestea sunt mesaje pozitive şi constructive, deci nu este de mirare că tinerii se îndepărtează tot mai mult nu numai de la politică, ci şi de la asumarea responsabilităţii comunitare şi exercitarea drepturilor lor politice. Noi, pe parcursul campaniei, ne-am ocupat la fiecare dezbatere cu schimbarea acestei abordări negative”, a însumat scopul campaniei sale Antal Lóránt, candidatul UDMR şi al Conferinței Tinerilor Maghiari din România (MIÉRT), la alegerile europarlamentare, la conferinţa de presă din Cluj-Napoca.

„În săptămânile trecute am parcurs peste 18 mii de kilometri, ne-am întâlnit cu tinerii şi cu persoanele mai în vârstă în 62 de localităţi. Materialele video şi informaţiile despre tinerii de succes au ajuns la 486.012 de persoane, iar filmuleţele au fost vizualizate de 19.227 de persoane", a enumerat datele statistice, candidatul tinerilor. 

 

În opinia lui Antal Lóránt, în 25 mai trebuie să continuăm drumul început, deoarece trebuie să fim atenţi la tineri, trebuie să observăm problemele lor şi să-i ajutăm în îndeplinirea viselor lor. „Pentru sprijinirea tinerilor de succes este necesară prezenţa unei persoane în Bruxelles care reprezintă interesele lor. Cauza comunitară este, deci, să mergem la vot pe 25 mai", a declarat candidatul tinerilor la PE.

 

La conferinţa de presă organizată, astăzi, au fost prezenţi Máté András Levente, deputat, preşedintele UDMR Cluj, Vákár István, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Lőrinczi Zoltán, consilier judeţean din partea UDMR şi Geréd Imre, consilier local.

 

Atenție! Ne rezervăm dreptul de a modera comentariile.