”Calea bătătorită nu se abandonează” - Cserey Csaba, Csabcsi a apărut aseară pe scenă cu Iuliu Ilyés şi Csehi Árpád

01.06.2012 | Alegeri locale , Satu Mare

Cei care au fost prezenţi la evenimentul muzical organizat de Asociaţia Studenţilor Maghiari, au petrecut o seară plină cu umor şi distracţie cu tinerii de la restaurantul Chilly Csarda. Primarul Iuliu Ilyes l-a invitat pe percuţionistul Cserey, cine spre marea bucurie a fanilor s-a pregătit cu un concert interactiv. La îndemnul lui Cserey toţi cei prezenţi în sală au devenit muzicieni pentru această seară.

La un moment dat cei doi candidaţi, primarul Iuliu Ilyés şi preşedintele Consiliului Judeţean Csehi Árpád s-au alăturat tinerilor adunaţi pe scenă şi i-au întărit cu producţii individuale.

Toată lumea lansează numai promisiuni. Avem aici doi conducători, care au făcut ceea ce au planificat şi pentru ce au fost aleşi atunci. Este de o importanţă majoră continuitatea, pentru că lucrul început poate termina numai cine a iniţiat. Calea bătătorită nu se abandonează”- a declarat Cserey la sfârşitul concertului, ce a fost urmat cu partide de cărţi şi discuţii.