Frunda György este candidatul UDMR la primăria municipiului Târgu Mureş

12.04.2012 | Alegeri locale , Târgu Mureş
  • Mărime
    text
  • Trimite prin e-mail
  • Tipăreşte

  • Trimite prin:
  • Share


Frunda György este candidatul UDMR la primăria municipiului Târgu Mureş

UDMR lansează candidatura lui Gyorgy Frunda pentru funcţia de primar al oraşului Târgu Mureş – a declarat miercuri preşedintele organizaţiei locale a UDMR, Kelemen Atilla.

„Doresc să fiu primarul tuturor cetăţenilor oraşului, al maghiarilor şi românilor, al tinerilor şi vârstnicilor, al intelectualilor şi muncitorilor deopotrivă. Vreau să fiu primarul care îşi începe fiecare săptămână de lucru cu consultarea preşedintelui Consiliului Judeţean, uneori a prefectului, punându-ne de acord asupra celor mai adecvate soluţii pentru problemele oraşului şi judeţului”  - a formulat în prezentarea sa Frunda György, candidatul UDMR la primăria municipiului. Politicianul Uniunii s-a autodefinit ca fiind cetăţean de generaţia a treia al oraşului Târgu Mureş, care având în urmă o activitate politică de 22 de ani în Bucureşti şi 18 ani în Strasbourg, doreşte acum să implementeze experienţa acumulată în folosul oraşului natal “Este singurul loc unde mă simt acasă” – a declarat Frunda.

Senatorul UDMR este convins că există şanse reale pentru redobândirea scaunului de primar în Târgu Mureş “Pe parcursul ultimelor două decenii am demonstrat că sunt un om cu principii. Când UDMR a luat decizii, care în opinia mea nu fost benefice electoratului maghiar, nu am ezitat să le afirm. Acum consider că avem şanse reale de reuşită, cu condiţia să ne adresăm şi electoratului român” – a declarat candidatul UDMR. “Pentru tot ce nu s-a reuşit până în prezent, voi încerca să găsesc soluţii în cel mai scurt timp. Voi încerca de asemenea să conving membrii Consiliului Local în vederea diminuării impozitelor locale” – a adăugat Frunda György

Atenție! Ne rezervăm dreptul de a modera comentariile.