Într-o Românie care se pregătește de alegeri, în locul unei viziuni depre viitor, se poartă dispute despre dosare - Kelemen Hunor a răspuns la întrebările maghiarilor din Târgu-Mureș

18.10.2014 | Mureş , Târgu Mureş , alegeri prezidențiale

Fotografia de: Tamás Ágnes

„În prezent, există un singur candidat la Președinție cu o concepție clară privind viitorul țării și, în interiorul acesteia, privind viitorul maghiarimii - anume: Kelemen Hunor”, a subliniat senatorul Markó Béla, fostul președinte al UDMR, la Târgu Mureș, la dezbaterea publică desfășurată, vineri, 17 octombrie, în Sala Mică a Teatrului Național din municipiu. La evenimentul „Voci Maghiare Locale”, găzduit de Sala Mică a Teatrului Național din municipiu, președintele Uniunii, Kelemen Hunor, a dezbătut, împreună cu Markó Béla, cu publicistul Ágoston Hugó și cu jurnalistul radio Nagy Endre, tema apropiatelor alegeri și cea a activității desfășurate de UDMR în ultimii 25 de ani în sfera vieții publice. Potrivit fostului președinte al Uniunii, ceilalți candidați în alegerile din noiembrie sunt preocupați exclusiv de atacul împotriva adversarilor politici. Spre deosebire de ei, candidatul UDMR reprezintă cu consecvență obiectivele pe care acum 25 de ani, organizația care apără interesele maghiarilor și le-a stabilit ca sarcini de îndeplinit.