Iuliu Winkler premiat de Asociația Europeană a Contribuabililor

16.04.2019 | Parlamentul European

Iuliu Winkler premiat de Asociația Europeană a Contribuabililor

Deputatul european Iuliu Winkler (UDMR, PPE) a primit, marți, la Strasbourg, Certificatul de Onoare al Asociației Europene a Contribuabililor -  Taxpayers Association of Europe (TAE) pentru activitatea sa parlamentară pusă în slujba contribuabililor europeni.

”Este o onoare să primesc acest premiu. Comerțul internațional este foarte important pentru IMM-urile europene, în special în ceea ce privește internaționalizarea acestora și accesul lor pe piețele externe”, a declarat Iuliu Winkler, vicepreședinte al Comisiei de Comerț Internațional a Parlamentului European, cu prilejul primirii premiului din partea TAE. Potrivit europarlamentarului UDMR, comerțul internațional este generator de locuri de muncă bine plătite și de a avans tehnologic, iar IMM-urile trebuie să profite din plin de aceste posibilități. ”UE trebuie să acționeze cu consecvență în îmbunătățirea relațiilor sale cu SUA și China, iar de aceste evoluții trebuie să beneficieze IMM-urile și cetățenii. IMM-urile din statele central și est europene au nevoie de sprijin pentru a câștiga în competitivitate și pentru a performa, iar acesta este un obiectiv important pentru care să muncim și în mandatul următor”, a mai spus Winkler.