Scrisoarea deschisă a lui Iuliu Ilyés: Sătmărenii merită adevărul!

25.05.2012 | Alegeri locale , Satu Mare
  • Mărime
    text
  • Trimite prin e-mail
  • Tipăreşte

  • Trimite prin:
  • Share


Îl invit pe Dorel Coica la o dezbatere publică

Am primit cu bucurie întrebările D-voastră şi aş dori să le dau răspuns cât mai curând: locuitorii municipiului Satu Mare au dreptul de a cunoaşte foarte clar realizările ultimilor 8 ani, activitatea administraţiei locale, proiectele de hotărâri de consiliu ale D-voastră pe care nu le-aţi înaintat niciodată, respectiv promisiunile realizabile pentru următorii 4 ani.

În această ordine de idei vă invit la o dezbatere publică într-o emisiune televizată sau organizată într-un spaţiu public luni (28 mai) sau marţi (29 mai) la orice oră a după amiezii, pentru a discuta deschis toate aceste probleme, deoarece este în joc soarta oraşului.

În Satu Mare nu politica bucureşteană decide, nu Boc sau Ponta definesc viaţa noastră de zi cu zi, ci sătmărenii ştiu ce este bine pentru ei. Iar pentru interesul sătmărenilor eu sunt gata oricând să iau parte la dezbateri şi să apăr tot ceea ce am construit împreună. Locuitorii oraşului merită să le oferim şansa de a decide cine este pentru ei cel mai potrivit primar.

Împreună cu sătmărenii aştept răspunsul D-voastră, D-le Coica cu privire la data şi ora exactă care este convenabilă pentru a ne spune clar şi fără ocolişuri care sunt ideile şi planurile D-voastră legate de Satu Mare: care este acea firmă care în plină criză economică va finanţa construcţia a 1000 de noi locuinţe şi termoizolarea tuturor celorlalte.


Iuliu Ilyés,
25. mai 2012.

Atenție! Ne rezervăm dreptul de a modera comentariile.