Soós Zoltán: După 16 ani de mandat, Florea își face campanie prin manipulări grosolane

02.06.2016 | Alegeri locale , Târgu Mureş
  • Mărime
    text
  • Trimite prin e-mail
  • Tipăreşte

  • Trimite prin:
  • Share


Soós Zoltán: După 16 ani de mandat, Florea își face campanie prin manipulări grosolane

”Pe parcursul ultimelor săptămâni m-am întâlnit cu 500 de cetățeni, cu reprezentanții a cel puțin 300 de întreprinderi locale și 50 de ONG-uri și cu mai multe asociații culturale, sportive, ecologice și profesionale. Cu sprijinul voluntarilor am transmis mesajul nostru în peste 20.000 de familii”, a declarat Soós Zoltán, candidatul independent la Primăria Târgu Mureș, în cadrul unei conferințe de presă, susținută astăzi la Casa Solidarității.   

Soós Zoltán a subliniat că este susţinut de UDMR, Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania, Partidul Civic Maghiar şi de o serie de organizaţii, și contează pe votul tuturor târgumureșenilor, exprimându-și dorința de a fi primarul tuturor cetățenilor orașului, fără diferenţe de etnie sau religie.

„Am constatat însă, cu regret, că, în timpul campaniei electorale, Dorin Florea nu și-a asumat participarea la nici o dezbatere publică, ceea ce demonstrează, încă odată, că nu vrea să aibă un dialog constructiv cu privire la proiectele de dezvoltare a orașului și de evaluare a  realizărilor sale de până acum. Probabil nici nu are despre ce discuta, deoarece în ultimii 16 ani orașul a stagnat în dezvoltare, fiind depășit cu mult de alte orașe din regiune precum Cluj, Brașov și Sibiu”, a atras atenția candidatul la Primărie. El a mai adăugat că Târgu Mureș are nevoie de acțiuni concrete, oameni dedicați și devotați care vor cu adevărat să muncească pentru binele și dezvoltarea orașului, și nu se concentrează pe priorități cu caracter personal.  

 „În următoarele zile ne așteptăm să ne confruntăm cu o campanie murdară, denigrantă, deorece actualul primar a lansat o campanie bazată pe acuzații false și calomnioase. La toate acestea am un singur răspuns: nu există nici o anchetă care să vizeze persoana mea, nu sunt implicat în proceduri penale, orice zvon în acest sens este nefondat și fals. Un primar în exercițiu nu ar trebui să își construiască campania pe calomnii adresate contracandidaților, ci pe realizările sale din ultimii 16 ani de mandat, însă așa cum am constatat cu toții, nu există nimic concret în acest sens despre care ar putea vorbi. Eu, în schimb, vreau să muncesc pentru binele locuitorilor orașului, aș vrea ca toată lumea să se simtă acasă în Târgu Mureș, iar orașul să redevină un oraș dezvoltat în conformitate cu standardele europene, cu proiecte viabile”, a subliniat Soós Zoltán.  

 „Sunt convins că, înaintea votului de duminică, cetățenii vor decide rațional, nu vor da crezare manipulării, vor vota împotriva corupției și pentru un Târgu Mureș deschis dezvoltării și colaborării eficiente”, a conchis candidatul la primărie.

jenny downing on

Atenție! Ne rezervăm dreptul de a modera comentariile.