Soós Zoltán: Să nu credem dezinformărilor!

27.05.2016 | Alegeri locale , Târgu Mureş
  • Mărime
    text
  • Trimite prin e-mail
  • Tipăreşte

  • Trimite prin:
  • Share


Soós Zoltán: Să nu credem dezinformărilor!

„Avem șanse reale să producem o schimbare, iar primarul în exercițiu apelează la toate mijloacele pentru a diminua aceste șanse. Să nu ne lăsăm manipulați prin dezinformare și amenințări”, a atras atenția Soós Zoltán, candidatul independent la Primăria municipiului Târgu Mureș, susținut și de către UDMR. El a mai adăugat că, în ultimele săptămâni, Dorin Florea a lansat numeroase acuzații false și mesaje de amenințare la adresa persoanei sale.

Soós a subliniat că, în pofida dezinformărilor lansate, va continua să susțină acordarea de facilități pentru pensionari, administrația locală va continua să finanțeze activitățile sportive și nu va expropria nici un loc de parcare. Candidatul independent neagă, totodată, că ar intenționa, în cazul alegerii sale în funcție, să suspende finanțările pentru lucrările de izolare termică a blocurilor de locuințe sau să maghiarizeze Liceul de Arte.

De asemenea, Soós Zoltán a atras atenția că Dorin Florea abuzează în repetate rânduri de poziția sa de primar: ”În perioada campaniei electorale a organizat concerte gratuite în condițiile în care nu avea aprobare din partea Consiliului Local pentru alocarea de buget necesară organizării acestor evenimente. Totuși, chiar și în aceste condiții, și-a permis să organizeze concerte a unor soliști precum Koncz Zsuzsa, Angela Similea, Koszika și Andra. Este de asemenea îngrijorător că folosește, în scopuri electorale și de calomniere, publicația Tîrgumureșeanul, editată pe banii administrației locale și distribuită gratuit populației. De asemenea, până în prezent, au fost tipărite, pe banii contribuabililor, și distribuite gratuit 20.000 de exemplare ale cotidianului Cuvântul Liber”.

„Această campanie extrem de agresivă are o singură cauză: șansele unei reale schimbări sunt iminente, realegerea primarului Dorin Florea este din ce în ce mai puțin probabilă, iar el, fiind conștient de aceste aspecte, încearcă prin mijloace josnice și de multe ori ilegale să diminueze șansele unei schimbări. Mă adresez cetățenilor orașului cu rugămintea de a nu ceda încercărilor de manipulare și dezinformare”, a atras atenția candidatul independent la Primăria Târgu MureșSoós Zoltán.

 

Atenție! Ne rezervăm dreptul de a modera comentariile.