Soós Zoltán: Soluții concrete pentru rezolvarea problemei parcărilor din Târgu Mureș!

26.05.2016 | Alegeri locale , Târgu Mureş
  • Mărime
    text
  • Trimite prin e-mail
  • Tipăreşte

  • Trimite prin:
  • Share


Soós Zoltán: Soluții concrete pentru rezolvarea problemei parcărilor din Târgu Mureș!

Circulație supra aglomerată, lipsă de locuri pentru parcare, drumuri îngustate de mașini care opresc pe lateral, momentan așa putem caracteriza oraşul Târgu Mureș.

“După modele europene, avem nevoie de parcări supraetajate la Târgu Mureș. Voi iniția construcția mai multor parcări atât în cartiere, cât și în zona centrală a orașului. În acest scop, în zona centrală avem trei locații posibile. Prima ar fi în spatele magazinului Mureș Mall, a doua în spatele Consiliului Județean Mureș, iar a treia locație este lângă Teatrul Național”, a declarat Soós Zoltán, candidatul independent la Primăria Târgu Mureș.

El a mai adăugat: “O problemă majoră este și parcarea în zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Mureș. Aici, împreună cu Consiliul Județean Mureș, vom iniția construcția unei parcări supraetajate cu peste 600 de locuri”.

Este la fel de importantă rezolvarea problemei parcărilor din cartierele orașului, mai ales în zona cartierelor Tudor și Dâmbul Pietros. „Aici vom iniția achiziția unor terenuri cu construcții abandonate, garaje sau construcții vechi, unde se vor construi parcări supraetajate”, a afirmat Soós.

„Problema parcărilor din oraș poate fi rezolvată doar dacă gestionăm inteligent terenurile sau imobilele ce ne stau la dispoziție. Din această cauză, propun ca în cazul construcțiilor noi, primăria să elibereze autorizație de construire doar dacă în proiectul acestor imobile sunt incluse și garaje subterane”, a mai declarat Soós Zoltan.

Atenție! Ne rezervăm dreptul de a modera comentariile.