Turos Lóránd: Impozitele locale percepute la nivel local trebuie să servească întreaga comunitate locală!

22.11.2016 |
  • Mărime
    text
  • Trimite prin e-mail
  • Tipăreşte

  • Trimite prin:
  • Share


Turos Lóránd: Impozitele locale percepute la nivel local trebuie să servească întreaga comunitate locală!

O așteptare formulată de mulți localnici din județul Satu-Mare, cu care s-a întâlnit în ultima perioadă candidatul UDMR pentru Senat, Turos Lóránd, este că oamenii vor condiții demne de secolul al XXI-lea atât la oraș, cât și în mediul rural. ”Acest lucru se poate realiza doar dacă gândim împreună și cooperăm”, a declarat Turos Lóránd. În opinia sa, întâlnirile cu liderii comunităților locale și cu localnicii sunt foarte importante, deoarece este unica modalitate de a cunoaște nevoile locale.

 

Vrem bunăstare pentru oamenii din Satu-Mare, iar pentru asta avem nevoie de scopuri comune pentru care să muncim în comun. Nu ne asumăm imposibilul – deși unii la asta se așteaptă, tocmai de aceea ne-am propus obiective fezabile. Pentru asta este nevoie ca taxele și impozitele percepute pe plan local să rămână pe plan local și să nu îmbogățească regiunile extracarpatice și Capitala. Acest lucru este important doar pentru UDMR.  La fel și bunăstarea oamenilor din mediul rural”, a spus Turos.

Îmbunătățirea calității vieții începe cu familiile. Astfel, UDMR propune creșterea salariului minim de la 1.250 lei cât este în prezent la 2.000 lei, și inițiem ca valoarea TVA să fie redusă de la 20 la 9 procente în cazul tuturor utilităților publice, așa cum a fost posibil și în cazul facturilor pentru apă potabilă.

Trebuie să arătăm că suntem o comunitate unită, care poate lupta pentru scopuri comune. Voi folosi fiecare oportunitate de a mă întâlni personal cu sătmărenii. Știu că, prin munca mea, îi slujesc pe ei”, a conchis candidatul pentru Senat din județul Satu-Mare.

 

Atenție! Ne rezervăm dreptul de a modera comentariile.